Aranymosás,  Írós kurzus

Megnézem milyen egy írós kurzus (:

Már jó ideje nézegettem az Aranymosás oldalán lévő kurzusokat és mindenféleképpen ki akartam próbálni az egyiket, csak azon vacilláltam melyik legyen a szerencsétlen választottam. Végül a Fantasy Atmoszférateremtő mellett döntöttem.

Főleg mert leírásközpontú a kurzus, nekem meg az… hát finoman szólva sem az erősségem (ne, ne kérdezd meg, hogy akkor mi az, ne hozz zavarba 😀 ). Ráadásul Réka tartja, aki az Így neveld a regényedet blogot is szerkeszti, ami már alapból is egy kincsesbánya a kezdő írópalánták technikai okulása szempontjából. (És titkon abban is reménykedek, hogy ő nem fog körülményeskedni, ha meg kell valamiről fogalmazni a véleményét – a blogja alapján nem szokott.)

A részletekkel most nem tömném tele a posztot, akit érdekel, az úgyis mindent megtalál az Aranymosás oldalán, annyit azért megjegyeznék, hogy egy hónapos a képzés, úgyhogy majd valószínűleg augusztusban jövök egy összefoglalóval róla, hogy milyen volt (a konkrétumokat értelemszerűen nem fogom tudni megosztani, mégiscsak egy szellemi termékről van szó).

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük