Olvass tőlem :)

This Love

2023 márciusban kipróbáltam magam a Tehetség Íróstúdió Inspirációs írószakkörén, ahol heti szinten kaptunk játékos feladatokat. A This Love egy rövid novellaszerűség, ahol a tudatfolyam-technika használatával kísérleteztünk. (Realista, romantikus, NA – Olvasási idő: ~5perc)

Kék és Zöld

2022 júliusban elvégeztem a KMK kiadó által indított Fantasy atmoszférateremtő kurzust, ahol a legutolsó gyakorlati feladat, egy zárónovella írása volt. Nos, az eredmény inkább egy kézirat első fejezetére hasonlít… xD (de soha nem hitegettem azzal senkit, hogy tudnék novellát írni). A kurzuson kapott visszajelzéseket igyekeztem később beépíteni a szövegbe. Végül ez lett belőle. 🙂
Érdekességképpen még ide szúrom, hogy a történet egy mágiamentes verziója kikerült a megboldogult Aranymosás Irodalmi Magazin oldalára. (Fantasy, YA – Olvasási idő: ~18perc)

LVB

A Lidroc, a Vámpír és a Boszorkány bemegy egy bárba… munkacímen futó kéziratom (röviden LVB) átjutott az Aranymosás válogató előolvasóin (később Rakéta projektet nyert) és kikerült belőle egy másfél fejezetnyi részlet az oldalra. Ez még az első verziója a kéziratnak. (Misztikus-romantikus, NA – Olvasási idő: ~25perc)